// Wat is een wanderwalk?
Eén uur wandelen en sparren over jouw onderwerp met een wanderaar door de Jordaan.
// Waarom wanderwalks?
Niet iedereen heeft een netwerk van mensen om zich heen met wie je kan sparren. Je kan natuurlijk colleges volgen, de bibliotheek leegtrekken en alle online webinars opslurpen, maar niets is fijner dan dat iemand even met je meekijkt en samen met je inzoomt op jouw verhaal, jouw specifieke geval. Hoe zet je nieuwe business op? Hoe maak je een draai? Vragen van branding tot start-ups, van mindfulness tot e-commerce.
// Wat kost het?
Een uur wandelen is 25 euro inclusief BTW.
// Hoe werkt het?
Na het kiezen van een datum en tijdstip en de Ideal betaling ontvang je een bevestigingsmail met de door jou gekozen datum, tijdstip en adres waar je je kunt melden. Let op: geboekte datum en tijdstip kunnen niet gewijzigd worden.
// Met wie ga ik lopen
Je gaat lopen met één van onze wanderaars. Je kan bij het boeken van een wanderwalk zelf de wanderaar selecteren die het beste aansluit bij jouw verhaal, vraag of uitdaging. Maar je kan je ook laten verrassen met een blind match.
// Wat is een blind match?
Jij geeft aan bij het reserveren waar je over wilt sparren, wat je thema is, of waar je inspiratie op zoekt. Je wordt dan gekoppeld aan één van onze experts. Laat bij het boeken weten wat je topic is en we blind matchen je met een passende wanderaar.
// Voor wie is het?
Het is voor iedereen in groot Amsterdam die juist nu wel wat inspiratie, perspectief of kennis kan gebruiken en die lekker naar buiten wil. Trajecten met deze coaches, consultants en experts gaan normaal gepaard met hoge prijskaartjes. Sinds de wereld onder spanning staat dragen zij op deze manier graag wat bij.
// Is wanderwalk alleen tijdens de lockdown?
We zijn begonnen als lockdowninitiatief waarbij we binnen alle maatregelen een creatieve oplossing zochten om te kunnen blijven brainstormen en inspireren. Iets dat we vanuit FEELY het liefste doen. Buiten en in beweging zijn heeft ons een nieuwe dimensie gegeven. Wandelen en sparren is here to stay!
// Kan ik mijn ideeën en gedachten wel met jullie delen?
Wat besproken is in wanderwalks blijft in wanderwalks. Wij hebben zelf genoeg ideeën om tien levens mee te vullen. We zullen dus zorgvuldig en discreet met die van jullie omgaan.
// Waarom in de Jordaan?
FEELY huist in de historische Jordaan. Het bijzondere van door de oude binnenstad lopen is je realiseren dat deze huizen, kleine straatjes en bruggetjes al heel wat pandemieën, crisissen en hoogtijdagen hebben meegemaakt. Over perspectief gesproken.
//Wat als het regent?
We zijn all weather wandelaars. Zorg dat je gekleed bent op wat er gaat komen.
// Help ik ben verkouden 
Wij houden ons strikt aan de coronaregels. We houden 1,5 meter afstand ook tijdens het wandelen. Heb je klachten, blijf thuis, laat je testen en laat het ons (op afstand) weten.

Boek een wanderwalk