Donderdag 13 juni 2024 is het Outdoor Office Day. De kans om je werk mee naar buiten te nemen of er juist even aan te ontsnappen. Je toren uit, het groen in voor een frisse neus en een frisse blik. Het Amsterdamse Bos, Outdoor Office Day en Wanderwalk hebben een groene line-up voor jullie samengesteld. Een greep uit het programma:

Ontsnap aan de waan van de dag en ga Mindful het bos in met Suzan van de Roemer. Kom onder je systeem plafond vandaan en leer van Eva Brouwer hoe jij je podium kan pakken. Neem je terugkerende valkuilen en patronen onder de loep met Merle Bossenbroek. Laat Jasper Muller je natuurlijke leiderschap boosten. Filosofeer over hoe je oordelen in het bos te laten met corporate philosopher Nilo Daniel! Je kan zelfs op stap met de boswachter….
Programma & Tickets

Vorige editie…


Wat een topdag 16 juni tijdens de vierde Outdoor Office Day bij BarKantoor / Conscious Hotels
Amsterdamse duurzaamheidskoplopers stonden opgelijnd om met jou een rondje Westerpark te lopen. Je kon alles aan ze vragen, jouw dilemma of uitdaging voorleggen. Een half uur dedicated wandelend en sparrend inzoomen op jouw specifieke geval, case of niche.

And so we walked…

De wanderaars sustainable leader edition Outdoor office Day 2022