Suzan van de Roemer keizersgracht

Hoe gaat het met je?
Euforisch de feestdagen in, stressvol druk of misschien wel te donker of te solo? Op donderdag 21 december kan je een rondje Jordaan lopen met een wanderaar. We koppelen je aan iemand waar jij behoefte aan hebt. Een coach, healer, luisteraar, een kletsmajoor. We hebben wanderaars geselecteerd die kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke wellbeing.

How’s life treating you?
Op de kortste dag van het jaar draait het allemaal om verbinding! Met jezelf, met de ander. Niets moet, want je moet al zoveel.

Wij bepalen de route, jij bepaalt het gespreksonderwerp. Of je nu je bezorgde politieke hart wilt luchten, je ideeën, hoop en dromen wilt bespreken, lekker wilt uitwaaien of ontladen. De maatschappij, de kids, de ex, de gewenste baan. Jij bent aan de beurt.  Heb je geen idee waar het over moet gaan? Vraag dan om een echte kletstante (m/v/x) die een praatje pot met je aangaat en je de leukste plekjes van de Jordaan laat zien.
Geef bij het boeken van de wellbeing wanderwalk aan met wie of wat je graag wilt lopen en wij zorgen voor de juiste match.
Een Wellbeing Wanderwalk is een half uur één op één wandelen en kost 25 euro. In beweging voor jouw welzijn!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin