Jessica Voorwinde werkt met haar buro bordo als curator, inhoudelijke projectleider en PR knaller aan kunst en design initiatieven. Initiatieven als Dutch Design Week, Het HEM, Biënnale van Venetië, Circulair Warenhuis en als nieuwste project haar eigen sociaal designlabel Re—gained.

Re—gained is een nieuw sociaal designlabel dat in 2021 opgericht is door Popma ter Steege Architecten (PTSA) en buro bordo die eerder gezamenlijk ‘Circulair Warenhuis’ hielpen opzetten, waarmee ze in 2021 een Dutch Design Award wonnen. In Re—gained combineren ze hun kennis en ervaring op het gebied van circulair ontwerp en kunst- en designproducties en brengen dit samen met hun gedeelde liefde voor oude materialen en technieken. 

Jessica Voorwinde

Ooit begonnen bij het Mondriaan Fonds, via Viktor & Rolf begeeft zij zich altijd in het snijvlak tussen kunst en design. ‘Voor mijn eigen kunstzaak ArtDeli heb ik diverse tentoonstellingen en randprogrammeringen van begin tot eind ontwikkeld, uitgewerkt en neergezet. ArtDeli was een kunst- en designinitiatief met jonge opkomende (kunst)talenten gecombineerd met horeca op het Rokin/de Nes. Ik geloof heel erg in verbindingen leggen, daarom denk ik graag met je mee tijdens een wandeling.’

Wil je even ontladen, ideeën opdoen en nieuwe inzichten krijgen? Ben je benieuwd waar kunst, design en circulair ondernemen elkaar ontmoeten? Dan ben je bij Jessica aan het juiste adres.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin