Zuidas! We nodigen jullie uit om uit je toren te komen Rechtstreeks het groen in voor serieuze pauzewellness. Kom op 13 juni tijdens Outdoor Office Day naar het Amsterdamse Bos en haal adem. Geniet met mindfulness-coach Suzan van de Roemer een half uur lang van het Bos om daarna weer in volle kracht in je toren te retourneren.

Een gezond verstand, ook wel duurzaam denken is volgens Suzan één van de meest waardevolle en belangrijke elementen van mens-zijn. Per dag hebben we 80.000 gedachtes dus stel je voor dat je alles zou geloven wat je denkt. Dat zou een ramp zijn. Helaas is dat voor veel mensen de realiteit wat bij hen een boel stress veroorzaakt. En laat stress nou op weg zijn naar volksziekte nr. 1 met o.a. veel ziekteverzuim en burn-out als gevolg. Zonde.

Het gezonde verstand gezond houden heeft dus prioriteit. Jezelf begrijpen, interne vraagstukken of belemmeringen bespreken met iemand in je omgeving of met een coach, en jezelf zoveel mogelijk bevrijden van ruis. Dat is volgens Suzan het begin van de chain. 

Programma & Tickets

Van mij mag je gewoon zijn wie je bent

Suzan’s wandertopics:
# gezond verstand
# mindset
# bewustzijn
# pauzewellness

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin