Ontdek je denkruimte tijdens een Wanderwalk! Doe mee aan een inspirerende boswandeling op 13 juni tijdens Outdoor Office Day en ervaar de kracht van de socratische methode met trainer en socratisch gespreksleider Nilo Daniel. Laat je oordelen en aannames achter in het rustgevende decor van het Amsterdamse Bos en ontdek hoe je ruimte kunt creëren voor nieuwe inzichten en groei.
Tijdens deze Wanderwalk leer je de waarde van de socratische methode kennen. Deze methode helpt je om kritisch te reflecteren op je eigen overtuigingen en aannames. Door vragen te stellen en open te staan voor niet-weten, ontstaan er nieuwe perspectieven en mogelijkheden die anders verborgen blijven. Het is een krachtig instrument om zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling te stimuleren.
Of je nu met je team, organisatie of alleen komt, deze wandeling biedt een unieke gelegenheid om te ontdekken je hoe je de ruimte die niet-weten biedt, kunt benutten om tot diepere inzichten en betere beslissingen te komen.

Meld je nu aan voor de Wanderwalk met Nilo Daniel en geef jezelf of je team de kans om op een vernieuwende manier te reflecteren en te groeien.

Line-up Outdoor Office Day 2024

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin