Wanderwalk op 13 juni tijdens Outdoor Office Day met Thijs in het Amsterdamse Bos en leer tijdens het wandelen hoe je samen met bedrijven, publieke organisaties en burgers de wereld kan verbeteren. Ontdek hoe maatschappelijke activaties alle partijen met elkaar verbindt en oplossingen opleveren voor rijden onder invloed, schooluitval, illegaal bomen kappen en eenzaamheid onder kinderen

Wandel mee met uitvinder, creatief en maatschappelijk ondernemer Thijs Verheugen en gebruik zijn CleanWalk wandelstok uitvinding om onderweg afval op te ruimen. Hij vertelt over een bewezen aanpak en deelt innovatie ideeën waarmee je direct zelf aan de slag kan. Want alles begint met een goed idee! “An offer nobody can refuse”

Thijs Verheugen ontwikkelde als creative director merkactivaties voor toonaangevende merken. Hij is maatschappelijk ondernemer en uitvinder van de CleanWalk wandelstok en het CleanPicnic kleedje om de natuur schoon te maken. Deze expertise gebruikt hij nu bij dentsu voor het creëren van innovatieve sociale merkactivaties voor bedrijven. Dat heeft geleid tot een vakprijs voor beste content en engagementstrategie met het UNO Speelkwartier speeltoestel tegen eenzaamheid onder kinderen. 

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Line-up Outdoor Office Day 2024